Ανακαινίσεις Κτιρίων

13Το τεχνικό γραφείο Urban City Τεχνικοί Μηχανικοί, διαθέτοντας εμπειρία στην ριζική ανακαίνιση και ανακατασκευή κτιρίων και σε συνεργασία με έμπειρους τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες ανακαίνισης.

Σχεδιασμός & επίβλεψη από μηχανικούς
Ο άρτιος σχεδιασμός μίας ανακαίνισης, απαιτεί τις γνώσεις αρμόδιου σε κάθε τομέα μηχανικού, ο οποίος θα μελετήσει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και θα καθορίσει τις τεχνικές προδιαγραφές των υλικών και εργασιών που απαιτούνται.
Στην συνέχεια θα φροντίσει για τη πιστή εφαρμογή της μελέτης, με τη συνεχή παρουσία του στο έργο.

Αρχιτεκτονικές προτάσεις – Φωτορεαλιστικός σχεδιασμός
Οι συνεργαζόμενοι αρχιτέκτονες του γραφείου Urban City Τεχνικοί Μηχανικοί,   παρουσιάζουν τις προτάσεις ανακαίνισης του χώρου σας σε κατόψεις και τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά σχέδια.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει εικονικά το αποτέλεσμα και να επιλέξει ή να διαμορφώσει τη τελική λύση.

Πιστοποιημένα υλικά και προσωπικό
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα είτε με ευρωπαϊκές (CΕ) είτε με παγκόσμιες (ISO) προδιαγραφές, από επώνυμους προμηθευτές.
Το προσωπικό μας αποτελείται από πιστοποιημένους τεχνίτες εξειδικευμένους ανά εργασία.
Συνεπώς ο πελάτης είναι σίγουρος τόσο για την ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών που του παρέχονται, όσο και για τον έλεγχο που έχει πραγματοποιηθεί στα πιστοποιημένα υλικά και συνεργεία.

Μέτρα ασφάλειας και υγιεινής
Σε όλα τα έργα μας, τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής ώστε οι εργασίες να γίνονται απρόσκοπτα, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα σε τρίτους ή στον πελάτη.

X